Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

STEM around the world - Ανακοίνωση

Καλημέρα στην ομάδα! ✉☺




Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να τα πούμε από κοντά στο σχολείο μας! 
Σας στέλνουμε αυτό το μήνυμα (θα το λάβετε και με email) για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα το οποίο ξεκινήσαμε φέτος και διακόψαμε απότομα όταν έκλεισαν τα σχολεία.
Τόσο καιρό δεν σας είχαμε στείλει μήνυμα γιατί συζητήσαμε με την κ. Χριστίνα και είπαμε πως αφού δεν έχετε τον εξοπλισμό στο σπίτι σας, δεν θα είναι εύκολο να συνεχίσετε τις δραστηριότητες που ξεκινήσαμε. Έτσι, αποφασίσαμε να περιμένουμε οδηγίες...
Δυστυχώς, οι οδηγίες που μας δόθηκαν είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία της ομάδας μας όπως την είχαμε σχεδιάσει για λόγους ασφάλειας και λόγω του τρόπου λειτουργίας του σχολείου από εδώ και πέρα. 
Φυσικά όμως εμείς δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε, σωστά?????
Έτσι φτιάξαμε μια ηλεκτρονική τάξη στην οποία μπορείτε να γραφτείτε και να κάνετε από εκεί δραστηριότητες με ασφάλεια στο σπίτι και τον υπολογιστή σας. 
Για να γραφτείτε στην ηλεκτρονική μας τάξη, συνδέεστε με τους κωδικούς σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και ακολουθείτε τις οδηγίες εγγραφής όπως είχατε κάνει και για τις άλλες τάξεις. Το όνομά της είναι S.T.E.M. around the world!
 ( https://eclass.sch.gr/courses/9130127189/)
Ήδη στις ενότητες μπορείτε να βρείτε και την πρώτη δραστηριότητα.
Καλή συνέχεια,
κ Μαρία & κ. Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου