Σελίδες

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση- Ανακοίνωση 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Μια ανάσα πριν το Άγιο Πάσχα, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!
Γνωρίζουμε καλά ότι το φετινό Πάσχα δε θα είναι σαν τα προηγούμενα και για το λόγο αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά δεν πρέπει να χάσουμε το αληθινό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου!
Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε δύναμη από αυτό το μήνυμα και να νιώσουμε την κατάνυξη των άγιων ημερών που έρχονται.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αφού η υπάρχουσα κατάσταση θα συνεχιστεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί του εστιάζουν στην ασύγχρονη μέθοδο όσον αφορά στην εξ αποστάσεως διδασκαλία τους με τη χρήση της ηλεκτρονικής τάξης (e-class) του Υπουργείου Παιδείας.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα τα οποία εμπλέκονται και όχι σε άλλα. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής εγγραφεί σε μάθημα άλλης τάξης ή τμήματος, θα διαγράφεται από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.
Οι μαθητές θα βρίσκουν νέο αναρτημένο υλικό για τα μαθήματα των δασκάλων (γλώσσα, μαθηματικά, ιστορία κλπ) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και για τα μαθήματα εκπαιδευτικών ειδικότητας (Αγγλικά, γυμναστική, μουσική κλπ) κάθε Δευτέρα.

Επισκεφθείτε τις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών του σχολείου μας πατώντας στην εικόνα παρακάτω και κάντε εγγραφή στα μαθήματα. Κάνετε είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς των μαθητών που έχουν πάρει από την εγγραφή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Ακολουθούν οδηγίες για την εγγραφή στα μαθήματα και βιντεάκια με οδηγίες για το περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Ταξης και την περιήγησή σας στα μαθήματα.
Καντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.


Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη!
Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου
Πηγή: http://3dim-karpen.eyr.sch.gr/?q=content/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου