Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

R.E.A.D!!!!! Το νέο μας έργο στο eTwinning

Το σχολείο μας το τρέχον σχολικό έτος συμμετέχει και πάλι στο πρόγραμμα  eTwinning, υλοποιώντας το έργο με τίτλο R.E.A.D. (ReadingExperienceAdventureDesire-https://twinspace.etwinning.net/61222/home ) με θέμα την φιλαναγνωσία.  Μέλη της συγκεκριμένης  ομάδας είναι σχολεία από Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Πολωνία, και Φινλανδία.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος διεξάγεται ένας διαγωνισμός  φωτογραφίας. Για να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να βγάλουμε μια φωτογραφία διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο.
Η συμμετοχή μας είναι προαιρετική, όμως για να λάβουμε μέρος είναι απαραίτητη η φαντασία και οι πρωτότυπες ιδέες μας. Επίσης, προϋπόθεση είναι  να μη φαίνεται το πρόσωπό μας .
Αφού βγάλουμε τη φωτογραφία, (μόνο μια ο κάθε συμμετέχοντας) την παραδίδουμε στον/στην δάσκαλό/α  της τάξης μας, είτε εκτυπωμένη σε χαρτί είτε ηλεκτρονικά.
Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να παραδοθούν ως και την 31η Μαρτίου και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τον τρόπο και την προθεσμία για την ψηφοφορία ανάδειξης των νικητών. 

Άρα αυτά που έχετε να κάνετε είναι :
  1. Βγάζω μια πρωτότυπη φωτογραφία που έχει να κάνει με το θέμα της φιλαναγνωσίας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!
  2. Την εκτυπώνω ή την αποθηκεύω σε ένα usb stick (φλασάκι) και την παραδίδω στον δάσκαλο ή τη δασκάλα μου.
  3. Αν ξέρω να χρησιμοποιώ το Padlet, μπορώ την ανεβάσω κατευθείαν κάνοντας κλικ εδώ. Στον τίτλο γράφω το μικρό μου όνομα, το αρχικό του επιθέτου μου και τη χώρα μου.
  4. Προθεσμία είναι η 31η  Μαρτίου!!!! Μετά καμία φωτογραφία δεν θα γίνει δεκτή!
Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε την κυρία Χριστίνα ή εμένα.

Good luck!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου